4ON1

4ON1

Training in kleine groepen, waarbij een kleine groep mensen traint met een personal trainer, kan een meer betaalbare optie zijn dan individuele training, maar biedt nog steeds een hoog niveau van persoonlijke aandacht.

Vanaf 179 Euro / maand
Meer info Reserveer nu een gratis proefsessie
1ON1

1ON1

Hier train je met je eigen personal trainer.

65 Euro / uur
Meer info Reserveer nu een gratis proefsessie


4ON1

Training in kleine groepen, waarbij een kleine groep mensen traint met een personal trainer, kan een meer betaalbare optie zijn dan individuele training, maar biedt nog steeds een hoog niveau van persoonlijke aandacht. 1 personal trainer coacht 4 leden persoonlijk, intensief en doeltreffend. Je werkt je eigen gepersonaliseerd programma af. Je krijgt telkens coaching en instructies naar een volgende oefening toe. Terwijl jij aan een oefening werkt coacht de personal trainer een ander lid van het team. Leden schrijven zich in tot er een team van 4 gevormd is voor een sessie van 1 uur op een bepaald tijdstip in het weekschema. Je hoeft dus zelf geen andere leden te zoeken om een team te vormen. Dit gebeurt automatisch. Boeken minder kandidaten dan geeft de personal trainer coaching aan wie effectief is ingeschreven.

1ON1

Je eigen persoonlijk plan en personal trainer

Waarom niet volledig in jezelf investeren? Met je eigen persoonlijke plan en je personal trainer weet je dat je op de snelste, veiligste en zekerste manier vooruitgang boekt. Onze personal trainers werken allemaal volgens dezelfde visie: eerst een solide basis creëren waarop u de beste resultaten kunt behalen. Start nu en wij maken je beter!