MET ONS TOP BODY RESET PROGRAMMA GA JE VOOR EEN COMPLETE RESET MET MEETBARE RESULTATEN.

GOEDE HOUDING EERST. Wanneer onze posture perfect is, bewegen we zorgeloos en zonder pijn. Zodra we deze perfecte posture verliezen, verandert alles – spanning komt, beweging wordt beperkt, vooruitgang vertraagt en de klachten beginnen.

Met een secure maandelijkse opvolging, en gegarandeerd resultaat. Je zal je houding van maand tot maand zien verbeteren. Een perfecte postuur voorkomt kwetsuren en is ook de basis die al je andere sportieve ambities mogelijk maken. Gewichten boven je hoofd, maar zonder de nodige schoudermobiliteit, eindigt met een ontstoken schouder. Squatten met gewicht zonder enkelmobiliteit, eindigt met ontsteking en verminderd kraakbeen in je knieën. Yogaposes als de neerwaartse hond zonder de nodige thoracale flexibiliteit, eindigt in lage rugpijn.

LEVENSSTIJL EN DIEET. We gaan voor de totaalaanpak. Geen shortcuts, no bullshit.

Een eenvoudig plan, vrij van alle moeilijk vol te houden dieet-trends, maar een volledige reset naar een natuurlijk gezond dieet.

GEDAAN MET STRESS EN BLOKKADES. Ademhaling en meditatie worden dagelijkse routine, een must om terug thuis te komen in je hoofd en lichaam.

Een essentieel onderdeel van onze aanpak, is recuperatie. Je gaat leren ademen. Zowel tijdens je workouts om je recuperatie te versnellen. Als buiten de workouts, om in je dagelijks leven te herconnecteren met jezelf, via onze ademhaling, onze levenskracht.

ACCOUNTABILITY & CONSISTENCY.

De leden van het Top Programma worden persoonlijk begeleid door trainer. Al zijn bagage als ex wereldtop ballet dancer, martial artist, en movement coach deelt hij graag met jou. Want deze totale reset vraagt commitment, volhouding en accountability. Deze reset van je lichaam, is ook een reset van de mind. Maar je staat er niet alleen voor.

4ON1

4ON1

1 personal trainer coacht 4 leden persoonlijk, intensief en tegelijkertijd

Vanaf 165 Euro / maand
Meer info Reserveer nu een gratis strategie sessie
1ON1

1ON1

Premium: je eigen personal trainer

65 Euro / uur
Meer info Reserveer nu een gratis strategie sessie


4ON1

1 personal trainer coacht 4 leden persoonlijk, intensief en tegelijkertijd. Je werkt je eigen gepersonaliseerd programma af. Je krijgt telkens coaching en instructies naar een volgende oefening toe. Terwijl jij aan een oefening bezig bent, coacht de personal trainer een ander lid van het team. Leden schrijven zich in tot er een team van 4 gevormd is voor een sessie van 1 uur op een bepaald tijdstip in de schedule. Je hoeft dus zelf geen andere leden te zoeken om een team te vormen. Dit gebeurt automatisch. Boeken minder kandidaten dan geeft de personal trainer coaching aan wie effectief is ingeschreven.

1ON1

 

Je eigen persoonlijk plan en personal trainer

Waarom niet voluit investeren in jezelf? Met je eigen persoonlijk plan en personal trainer, weet je dat je op de snelste, veiligste en zekerste manier vooruitgang boekt. Onze personal trainers werken allemaal volgens dezelfde visie: de basis eerst en op een stevige basis kan je snelst en best resultaten bereiken. Een stevige basis voor ons betekent een perfect postuur: met een perfect postuur kan je op een veilige manier alles doen wat je in jouw persoonlijk plan wenst, van gewichten heffen tot gevorderde yogaposes.

1ON1 // SPECIALIZED

  • Training professionele sporters
  • Revalidaties
  • Special requests zoals training in functie van event of fotoshoot
  • Tighten up that body in 8 weeks: specifiek programma voor vrouwen na bevalling
  • Voorbereiding examen fysieke proeven politie, leger en brandweer
  • Outdoor sessions