What’s in it for you?

We zijn echt blij dat je hier bent en willen  je aanmoedigen om ons vandaag nog te bellen op 09/391 55 33, mailen naar 21day@venicebeach.be of je kan het onderstaand formulier invullen zodat je snel op weg bent naar je nieuwste, beste lichaam ooit.

Dit is waar het om draait …

We hebben een 21-day vetverliesprogramma ontwikkeld dat compleet anders is dan alles wat je in het verleden geprobeerd hebt. En we  garanderen dat het voor jou zal werken! Er komen geen diëten, medicijnen of andere tricks aan te pas want die stuff werken niet (en bovendien kunnen ze je lichaam beschadigen)

 

Ons 21-day programma bestaat uit 3 elementen:

  1. Fun en snelle oefeningen voor een maximale calorieverbranding waardoor je je vet snel zal verliezen via onze Trainings App
  2. Voedingsbegeleiding via onze Food App
  3. Expert coaching en opvolging van onze personal trainers met een indrukwekkend palmares in onze gym.

 

Verlies 3kg vet (en meer) NU

Onze coaching is echt indrukwekkend. Als je in het verleden moeite hebt gehad om gewicht te verliezen of om het lichaam van je dromen te krijgen, dan is de voornaamste reden een tekort aan goede coaching en opvolging.  Kort gezegd, er is geen beter  alternatief dan gepersonaliseerde training en motivatie van een vakexpert die reeds vele klanten zoals jij getraind heeft met (blijvend) resultaat. Ervaring en expertise is het grootste geheim achter dit succes.

Geef ons een kans en we zullen het je bewijzen: je zal echt versteld staan van de resultaten. Het volledige programma duurt amper 21 dagen. 3 weken om 3kg (of meer) vet te verbranden en om je op weg te zetten naar een strak, toned en amazing lichaam.

En als je een van de eersten bent die zich nu geregistreerd heeft door onderstaand formulier in te vullen of door ons te bellen op 09/391 55 33, geven we je het volledige 21-dagen programma voor amper 75 euro. Behaal je bovendien geen resultaat, dan krijg je je geld terug!

 

Blijf bij ons voor 21 dagen die je lichaam & leven zullen veranderen!

 

Het is echt zo gemakkelijk. Dit programma is specifiek ontworpen voor Gentenaars tussen 25 en 45 jaar die op een snelle, veilige en natuurlijke manier tot 5kg (of meer) vet willen verliezen in 21 dagen … en voor Gentenaars die klaar zijn om zichzelf volledig toe te leggen op ons programma.
Want nu is het tijd dat je eens voor jezelf zorg draagt.

Maar wees snel want we kunnen voor dit programma maar 21 personen aannemen.

Start de 21-day challenge NU

Kijk, er is een reden waarom je al zo ver op deze pagina zit … je wil je nieuwe, strakke en fitte lichaam zo snel mogelijk. En dat is wat wij jou beloven. Jij moet gewoon de eerste stap nemen en het onderstaand formulier invullen. Of als je ons liever spreekt, bel ons op 09/391 55 33 en zeg dat je interesse hebt in het 21-dagen programma dat je op Facebook gezien hebt.

Wij zijn in Gent en ver daarbuiten de beste in het behalen van gegarandeerde fitnessresultaten omdat we volledig begaan zijn met het succes van onze klanten. Er is nu maar 1 vraag die blijft: “ben je het waard?”. Zijn je lichaam, gezondheid, fitheid en hoe je jezelf voelt 75 euro waard? Dat is de bottom line. Als je het waard bent, bel ons dan op of vul het onderstaand formulier in.

We kijken er al naar uit om je te ontmoeten en om je te helpen met het vinden van het lichaam dat je altijd al wou.

Start de 21-day challenge NU

Steffi Bauwens

Naam:  Steffi Bauwens
Leeftijd:  23
Beroep: Student landbouwkunde & vastgoeddeskundige bij Infinimo nv
Hoelang sport je al?   4jaar waarvan 1 jaar bij Venice Beach
Welke sporten?  3x a 4x/week :  4on1, groepslessen en individueel
Wat zijn je doelen? Afvallen en spieropbouw
Persoonlijke noot: Na 3 jaar aangesloten te zijn bij een andere fitness, zonder resultaat, zocht ik een fitness die een combinatie gaf van persoonlijke begeleiding en groepslessen. Bij Venice Beach komen deze twee aspecten zeker aan bod. Venice Beach is niet alleen een fitness maar een hele belevenis. De vriendschappen die daar ontstaan, zijn van onschatbare waarde.
Na 1 jaar sporten bij Venice Beach ben ik reeds 11 kg verloren. Door de variatie aan 4on1’s, reshape-lessen en HIIT’s heb ik deze resultaten bereikt. Bij Venice Beach kan je ook steeds terecht met vragen over voeding. De trainers helpen je reeds op weg met een aantal nuttige tips.

Start de 21-day challenge NU

Marie-Maxime Wollecamp

VBA

Naam:  Marie-Maxime Wollecamp
Leeftijd:  28
Beroep: administratief bediende
Hoelang sport je al?   8 maanden
Welke sporten?  3x/week 1on1 gedurende 1 maand, dan 3x/week 4on1 en af en toe lopen
Wat zijn je doelen? Afvallen en spieropbouw
Persoonlijke noot: Sinds ik bij Venice Beach sporten zijn de resultaten spectaculair. Ik ben op 2,5 maanden bijna 8kg vermagerd. Door op mijn voeding te letten maar zeker ook door te sporten. Voor mij zijn vaste afspraakmomenten ideaal om mijn doel te bereiken. Ik had al veel reclame gezien op Facebook. En ik wou heel graag sporten maar dan onder persoonlijke begeleiding. Ik wou mij ook goed voelen tijdens het sporten met een coach die het juiste traject voor me uitzet. Missie geslaagd!

 

Start de 21-day challenge NU

Stephanie Claeys

VBD

Naam: Stephanie Claeys
Leeftijd: 40
Beroep: mama van 2, leerkracht huishoudkunde én zelfstandig in bijberoep: FashionCooking
Hoelang sport je al?  Ik startte opnieuw met sporten sinds 2 dec 2013. Sinds juli 2014 3 a 4x/week in Venice Beach… 4on1, reshape, HIIT, ik tracht zoveel mogelijk te variëren in de mate van het mogelijke met mijn busy schedule!
Wat zijn je doelen?  Size 40 when I am 40! Minder vet, meer conditie
Persoonlijke noot: Als full-time werkende mama van 2 kinderen zit ik zelden stil. Vele vrouwen van mijn leeftijd hebben het vaak lastig (midlife) en ik wil dit voorkomen. Die 21 dagen geven me weer een extra boost.

 

Start de 21-day challenge NU

Anke Balthazar

ae1

 

Naam: Anke Balthazar
Leeftijd: 37
Beroep: Project manager Proximus
Hoelang sport je al?  Sinds april 2O16 bij Venice Beach
Wat zijn je doelen?  Ik ben gestart bij Venice Beach met de bedoeling om vooral af te vallen en te verstevigen, een slanker silhouet te krijgen en wat meer te bewegen.
Persoonlijke noot: Ik weet dat ik van mezelf te weinig karakter heb om door te bijten en op eigen initiatief regelmatig te gaan trainen daarom was de 4on1 formule die jullie aanbieden een ideale oplossing voor mij. Het verschil aan mijn lichaam is opmerkelijk. De training hebben een duidelijk effect op me, ik ben zichtbaar afgevallen en verstevigd… Ik hoop nog verder te kunnen doorzetten en zo langzaam maar zeker op een verantwoordde manier te blijven afvallen met een definitief resultaat.

 

Start de 21-day challenge NU

Joffrey Deprez

ae2

 

Naam: Joffrey Deprez
Leeftijd: 4O
Beroep: Osteopaat
Waarom Venice Beach? Ik heb voor Venice Beach gekozen omwille van de persoonlijke, professionele en sportspecifieke aanpak op gebied van PT sessies. Het is tevens een cosy plek , een unieke en mooie fitness die vlot bereikbaar is en waar heel wat vrienden al komen sporten. Ook de groesplessen zijn van hoog niveau en zowel yang in de hit sessies als yin in de yogalessen worden aangesproken zodat je lichaam mooi “in balans” blijft
Welke sporten beoefen je? Golf, 4on1, HIIT & Yoga
Persoonlijke noot: Zowel professioneel als bij het beoefenen van mijn hobby’s is een goeie conditie primair. ‘Mens sana in corpore sano’ Het verbetert je prestaties op het werk,  je houdt meer energie over en ervaart minder lichamelijke ongemakken op het einde van de dag. Het geeft je tevens een ongelooflijk mentale boost.Sportspecifieke training helpt enorm om je sport nog beter te kunnen beoefenen. Door de combinatie van verschillende trainers bij Venice Beach  wordt je lichaam telkens op een andere manier geprikkeld en uitgedaagd.   Dit zorgt er tevens voor dat de je steeds gemotiveerd blijft en dat verveling niet kan toeslaan.En last but not least volgens verschillende studies hou je op je 65 jaar 600 procent meer levenskwaliteit over als je minimum 3 u per week aan sport doet tussen je 35 en 65 in al zijn facetten conditie, kracht, coördinatie,lenigheid en cardio…dus waar wacht je nog op !

Start de 21-day challenge NU

 

Naam: Veerle Vanlerberghe

“Ondanks enkele tegenslagen toch een goed resultaat behaald. Heb een ander eetpatroon aangenomen: alle bucht eruit, niet meer snoepen (chocolade, frisdrank).
Door af te kicken van suiker had ik de eerste dagen veel hoofdpijn en honger.
Achteraf gezien heb ik het als heel positief ervaren en nu voelt de sportieve en gezonde levensstijl niet langer als een uitdaging.” 

Naam: Marijne Verhoef

“De grote moeilijkheid voor mij was de omschakeling naar eiwitten en het beperken van mijn calorieopname.
De groepslessen boks en yoga heb ik als heel positief ervaren. Soms heb ik wel een suikerdip gehad en een wat slap gevoel.
Dankzij de 21 day challenge heb ik meer kracht, zit rechter, ben sterker op de benen, eet gezonder, maak meer plannen. Kortom, ik merk zeker verandering en hiervoor was 21day de perfecte aanzet. Ik doe zeker verder!”

Naam: Boyd Muijs

“Had het soms lastig op het werk door de suikerdip. Vond het moeilijk te eten voor het sporten. De bokstraining was heel tof, de app met oefeningen zeer goed.
Het was even doorzetten maar heb alle toegevoegde suikers weggegooid en drink geen frisdrank meer.
Ik voel me veel fitter, de cijfers zijn niet veel veranderd maar lichaam wél (merk het aan de kleren en opmerkingen van collega’s)”

 

Start de 21-day challenge NU